kontakt@programzaadvokate.rs

Telefon:

+381641227378

Novi Sad

Trg republike 20

Tehničke karakteristike

Program za advokate Advokat asistent dolazi u klijent-server verziji i samostalnoj verziji. Klijent-server verzija omogućava višekorisnički rad, dok samostalna verzija omogućava nezavisnu instalaciju na jednom računaru.

Uslov da program uspešno funkcioniše je instalirana Java virtuelna mašina (https://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre8-downloads-2133155.html) i odgovarajuća hardverska konfiguracija.

Tehnički zahtevi zavise od verzije.

Za samostalnu verziju potrebno je da računar poseduje neki od Windows operativnih sistema (Windows7, Windows 8, Windows 10), neku od novijih Linux distribucija ili Mac operativni sistem, zatim minimum 4GB RAM memorije i 50GB+ slobodnog prostora na hard disku. Monitor bi trebalo da ima rezoluciju 768px ili preko toga.

Instalacija samostalne verzije je jednostavna i klijenti (advokati) mogu samostalno da urade instalaciju.

Za klijent-server verziju potrebno je i posedovanje mrežne infrastrukture plus jedan ili dva računara boljih performansi koji bi se koristili kao serveri.

Za instalaciju klijent-server verzije aplikacije potrebna je naša asistencija, ili uputstvo za napredne korisnike u okviru advokatske kalncelarije.

Aplikacija Advokat Asistent se može koristiti u latiničnoj i ćiriličnoj verziji.